Din lokale matkasse
fra matkammeret på Toten

Vilkår og betingelser

Kassene

Matkassene fra THORS «Klar middag» inneholder alt du trenger, men noen basisvarer må du selv ha, som feks. salt, pepper, melk, og smør. Skulle det være andre ting eller tips til matlaging vil vi informere om dette. Vi leverer kasser for opptil 6 personer. Skulle det være behov for større levering, kontakt oss på salg@thors.no

THORS «Klar middag»

Våre produkter kommer fra kjente produsenter og leverandører, og våre supper, sauser etc. blir produsert i egne lokaler på Toten. Innholdet er basert på kortreiste råvarer og ingen tilsetningsstoffer. Har du allergier eller ønsker mer informasjon om innholdet i rettene er det bare å ta kontakt med oss på salg@thors.no.

Betaling

Du betaler når du bestiller matkassen. Vår betalingsløsning er via Klarna, markedets enkleste og sikreste betalingsmåte over nett. Her kan du betale direkte, velge faktura eller dele opp betalingen. Skulle det være spørsmål rund betalingsløsningen er det bare å kontakte oss på salg@thors.no.

Levering

Vi leverer hjem på døra til deg. Vår utkjøring skjer mandager og skal være levert på trappa senest 16:30. Det er viktig at våre opplysninger om adresse og telefon er korrekt. Skulle ingen være hjemme vil vi ta kontakt via telefon. Oppnår vi fortsatt ikke kontakt vil maten bli satt igjen på trappa. I de tilfeller dette skjer er ansvaret for maten overdratt til deg. Dersom leveringsadressen er feil vil du miste leveransen og likevel bli belastet for fullt beløp.

THORS «Klar middag» benytter egne bud og frakt er inkludert i leveransen. Vi leverer på Østre- og Vestre Toten, Gjøvik, Brandbu, Jaren, Gran. Lurer du på om vi leverer hos deg, ta kontakt på salg@thors.no.

Vi står ansvarlig for leveransen til den er levert hos deg. Skulle helt spesielle forhold oppstå rundt produksjon eller andre ting som påvirker din leveranse, vil vi kontakte deg.

Fast levering

Vi har ingen bindingstid, du administrerer din bestilling som du selv ønsker.

Emballasje

All emballasje fra THORS kan gjenvinnes og sendes i retur med våre sjåfører. Skyll godt og sett det frem så sjåføren finner det.

Nyhetsbrev

Ved bestilling blir du automatisk påmeldt vårt nyhetsbrev slik at du alltid vil være oppdatert om våre leveranser.

Eventuelle klager

Skulle ikke du være fornøyd med leveransen ber vi deg om å kontakte oss på salg@thors.no, legge igjen navn og telefonnummer, så vil vi ta kontakt med deg.

 

Selmer Utvikling AS
Org.nr 989188615